Sidor

fredag 30 oktober 2009

This is love!!!

Adore.........

Färgsprakande confetti!










Denna reklamen får mig att må bra! Vad säger Ni?? Confettin är ju hlet fantastisk, o hennes röda läppar o fantastiska leende! Denna typ av confetti syntes även till på Roskilde! Både på Coldplays o Håkan Hellströms konsert! Stort härligt confettiregn

onsdag 28 oktober 2009

Happyland... Snygg video!

Någon mer än jag som Älskar KENT???







Carolina släpper idag en skiva med Kent-covers. Lite smakprov här åvanför!! Så otroligt bra!!! Antar att många med mig kommer att gilla det! äVEN Erik Hassle gjorde en cover på Håll ditt huvud högt för något år sedan, där han står o sjunger i en hiss, sååå otroligt bra! Säger bara Ilove, I love....


"Håll ditt huvud högt, för jag älskar allt Du gör"

tisdag 27 oktober 2009

Önskelistan eller inköpslistan!?

Ett sjukt grymt tuggummipaket som snart ska bli mitt!! Hittas på Bluebox.se


Dessa kuddarna är bara så fantastiska! I love... Finns att beställa på favoritsaker.se 699:- /styck... Hoppas dom tar plats i min soffa någon gång!!



måndag 26 oktober 2009

Ett litet krypin...






Våran lilla gästtoa, ett litet krypin där jag trivs... Haha... kan man skriva så? Jag trivs mest för här förvarar jag mina accesoarer o hårprylar mm....

Tavlan med handavtryck kan man säga att Emmy tillverkat! När jag höll på att renovera toaletten när hon var mindra så dök hon ner i färgburken o vips så smidigt med handavtryck. Behöver inte gå på någon avancerad mammagrupp för att fixa det! Den andra tavlan har jag tillverkat till alla mina prylar. En liten bit mdf som jag tapetserat på. Sedan har jag spikat i lite finare spikar o dratt ståltråd i mellan, o vips, haha... Så har man en fin översikt över alla accesoarer>!! Det lilla hjärtat köpte jag häromdagen på Kappahl... Som jag skrivit om i ett tidigare inlägg. Ett dofthjärta som sprider en fantastisk doft! Bilden längst ner är en "doftgran" haha... Tycker den är vacker o charmig!

Idag har jag med hjälp av min svägerska stänglat in hästkraken Fisen som Emmy fick förra veckan! Var även på växtriket o införskaffade mig lite prylar! Min mor o jag var också i en tygaffär, hjälpte henne med kulörvalen till hennes nya kuddar!! Really nice! Hoppas att komma kunna återvända med resultat!

Shit, nu är det dags för testmatch i fotbollen. Leta fram understället, jippie!!!

kram

söndag 25 oktober 2009

Bra tv-reklam!!!

Min stora dag


Ica


SKTF


Paradise hotel


Just nu tycker jag det finns mycket bra reklam på tv:n. Din stora dag och Paradise hotels reklamfilmer är såå bra!!! Min stora dag är så rörande o fantastiskt fin! Paradise hotels känns inte som man vill nämna tillsammans med MSD men reklamen är otroligt läcker... Synd att den är för Paradise Hotel bara...

Här bjuder jag på en reklam som spreds som en löpeld på mailen för kanske 10 årsedan, men den är riktigt bra!
Varsågod att njut! Eller skratta kanske...
I want to fuck you...

Hur mycket pengar är rimligt att lägga på ett kök???


Köksbytartagen... Har varit på Ikea idag med moster o mor. Det enda jag kom fram till där att det finns faktiskt inget kök där som tillgodoser mina krav eller önskningar. Kände mig förvirrad o blev mest skrämd! Helt enkelt, man får den servicen man betalar för... Ballingslöv står högst på önskelistan o är rädd att inget kommer att överträffa det val som jag kommti fram till!
Fotografierna ovanför har Emmy tagit. Rastlös i Ballingslöv-butiken... O en mamma som är fundersam... Hon verkar ha valt rätt kyl i alla fall!!

Grym musikvideo by the way...

Amanda Jenssen - Happyland¨

Amanda Jenssen - Happyland

lördag 24 oktober 2009

I mina drömmar äger jag ett hotell....

En hotellbar jag gärna skulle besöka!


Om jag hade haft möjlighet i mitt liv hade jag öppnat ett hotell, med såklart ett unikt koncept! Vilket verkligen har varit på tapeten de senaste åren. Min idé är fortfarande lite unik jämförelsevis vad som finns idag på marknaden. Så jag hoppas ändå under denna livstid kunna förverkliga min dröm!
Hotell har alltid fascinerat mig. Jag älskar kundservice, speciellt när den är äkta! Inredning står ju också rätt högt upp på listan. Det sociala! En schysst bar har jag aldrig tackat nej till o även utsökt god mat! När jag själv väljer att bo på hotell vill jag ha en upplevelse, en doft o stämning som jag kan förknippa med vistelsen! På ett hotell finns alla mina intresseområden!
Jag gick hotell o Restaurang på gymnasiet, det var där mitt intresse väcktes.


The BIB Hotel!!

E någon intresserad att starta detta projekt med mig är ni hjärtligt välkomna att höra av Er ;-)





Grymt bra låt!!!

(Bilden är från ett hotell i New York - The Bowery hotel)

torsdag 22 oktober 2009

Jag har en skattkista i källaren...


???



Vårat allrum känns som det kommer en bit på vägen. Fann i dag en superläcker grej i källaren, vet inte vad de kallas men man tittar på gamla foton i den o så blir de i 3D typ... Någon som vet vad denna manick kallas??
Dörrkransar har tillverkats idag... Tycker det är lite småmysigt!! Emmy var såå duktig o gick ut o plocka mossa till mamma!!





Min favvolåt just nu! Bo Kaspers Orkester - Brev

Om någon nånsin gör dig illa, säg bara till...

onsdag 21 oktober 2009

Vintage Stories... That's romance...

Vad hände med Kappahl?? Fick en chock när jag gick förbi butiken idag i gallerian... Hm... Även min plånbok fick något liknande chock!! Helt fantastisk kollektion, Jag är den sista som trodde på Kappahl... Detta gör gott för dom! Riktigt kul!!

På hemsidan står det att kollektionen är inspirerad av gamla filmer och blekta fotografier... Kan ju bara bli fantastiskt!! Hoppas kunna visa inköpen här i morgon!!

Sov som en skatt o dröm vackert...

Få saker fascinerar mig... men...









... På Kreta fanns det en hel del uteställen som föll mig i smaken!! Vad säger Ni, är detta något som fascinerar Er??

måndag 19 oktober 2009

Le Rouge... Moulin Rouge...= Inspiration!!


Love is a many splendored thing, love, lifts us up where we
belong, all you need is love.
Please, don't start that again.



Den här filmen inspirerar mig både när det gäller inreding och lifestyle... Haha.. Kanske inte riktigt... Men jag är hopplöst förälskad i den passionerade kärleken, kanske patetiskt, but thats me!

Bilden högst upp är från en Restaurang jag besökte i Stockholm för några år sedan. SÅ otroligt underbar! Le Rouge! Rekomenderas varmt!!
Saknar Stockholm, känner att jag skulle behöva lite Stockholmsluft snart!! Fantastiska stad!!

Kallis räddar dagen...

Man kommer in med gammal trasig själ o går ut med en ny, fräsch o lättad sådan!!!
Igår var det en fantastiskt vacker höstdag. Vacker fast en tung sådan... Men den lättade ju längre dagen led, sådan tur var!! Närhet, värme o kärlek botar det mesta!!!

lördag 17 oktober 2009

Det finaste.... Grey´s anatomy



Grey´s Är det program som får mig att försvinna till en fantasivärld, någon värld som jag faktiskt tror finns!!! Musiken och den smärtsamt vackra kärleken! Tårar har runnit o kommer fortsätta rinna så länge denna underbara tv-serie är vid liv!



With all my love...



Har funnit så mycket underbar musik genom detta program... Så varsågod!

torsdag 15 oktober 2009

onsdag 14 oktober 2009

Stiltest!!


På Nordsjö Idé & Designs hemsida kan du göra ett Stiltest?? Få svar vilken stil just Du har?? Om du nu inte vet det... http://www.nordsjöidedesign.se/



KÖK???



Snart dax o byta kök, men besluta hur det ska se ut är supersvårt... Detta är mitt drömkök, från Ballingslöv. Helt underbart!!! Denna känslan vill jag ha exakt i mitt blivande kök!

lördag 10 oktober 2009

Fototapet!!!






Någon av dessa anderbara konstverk tänker jag göra till en fototapet till min hall!!! Den här nedersta är absolut min Favvo...
Behöver bilderna i högre upplösning... Här finner du tavlorna : http://shop.artkoncept.dk/
Snart så...