Sidor

fredag 27 januari 2012

Rama in livet!

Ramar, ramar o ramar!!! Visst vill man bara ha massvis eller inga alls!! Jag är så otroligt dålig på att rama in o få till "den där" väggen, för även fast jag rapar in o ramar in så vill man ju ha in så mycket liv o historia i ramen att man ger upp innan man börjat! Allt ska ju betyda något innan för den där stackars ramen, fan, dags o sluta tänka o börja handla!!

Idag är jag på jobbet, såå kul, känner en nytändning o det är wow...

Nya tapetkartor är på ingång o man vill bara bada i nyavtapeter!!











- Posted using BlogPress from my iPad

lördag 21 januari 2012

Hypad tvättstuga!!

Att tvätta är nog kanske det tråkigaste jag vet, kanske inte slälvs tvättandet men allt runt omkring. Hade kunnat döda för en stoooor schysst tvättstuga med massvis med förvaring o svängrum. Då hade all hantering vad gäller tvätt blivit 7000 gånger roligare.
Kolla tapeten nedan, en otroligt schysst fototapet som är alldeles ny från Mr Perswall. Kuuuuul!!
Ikväll vankas här 3 rätters, ligger o vilar i soffan en stund nu innan nästa energistorm kommer över mig... ;-)
Tvättstugan längst ner, JA TACK!!!!!
















- Posted using BlogPress from my iPad

torsdag 19 januari 2012

Drömkök!!

För ungefär 1 årsedan så fick jag förmånen att sätta in mitt drömkök, underbart och jag är så glad!
Igår så läste jag i min 10-årsdagbok, för ett årsedan skrev jag, nästa år ska jag söka till Sveriges mästerkock! Tokigt, men så blev det inte, men kanske nästa gång!

Idag ringde en vän till mig o bad mig att jag skulle göra en plockmatsbuffé till hon och hennes kollegor, oj vad glad jag blev!!

Idag har jag varit på jobbet, 2 tapetleverantörer var på besök, den ena visade riktigt kul grejer, men andra var lika tråkigt som det brukar vara.... På något vis så hoppas man alltid att det ska bli någon överraskning...

Imorgon bär det av till Halmstad för lite mys o shoppingdag! Kuuuul!!

Här nedan får Ni se några kök som jag tycker är gudomliga!! Kanske ska ta lite inspiration härifrån inför året!!














Här kan jag tänka mig att äta!!



- Posted using BlogPress from my iPad

onsdag 18 januari 2012

Liggande panel o vacker natur!

Redan, Nu i januari känner man suget efter våren, börja färgsätta utsidor av hus, lasera altaner och det börjar bli grönt igen, så småningom!
Älskar verkligen dessa bilder, liggande panel är ju drömmen!!

Inspiration o drömmen i framtiden!!














- Posted using BlogPress from my iPad

söndag 15 januari 2012

Mitt val...

Ojoj, Nu har jag gett upp, eller vad ska man säga....? David min kusin är superfinurlig på träning o mat, o jag som inte känt mig optimal efter Betty föddes så tänkte jag, Nu jävlar!!! Men idag har jag tagit beslutet o lägga ner min påbörjade lilla resa av mat jag kanske inte skulle högprioritera annars.... Jag älskar ju att baka o laga mat, det är min passion, en del av mig. Jag tackar mina fina kusse för hjälpen o jag lovar att alla tips o råd kommer att komma till nytta!! Så, nu äntligen kan jag ställa mig vid min spis igen o lägga på ett extra kol på träningen istället, nog om det!!

Igår var jag på innebandymatch, vårat Dam A-lag spelade match, o mitt lilla idrottshjärta gör så att jag blir alldeles rörd o börjar gråta när det blir mål, ska jag låta bli att titta på innebandy tro?? Idag har jag spelat atch med B-laget, o va sjukt kul det var!!! Tack Bruds!!

Jag filurar på att sätta upp en fototapet bakom tvn i vårt tv rum, väggen är 5x2.8, har hittat lite alternativ, men ingen optimal ännu, vet någon vad för typ av program man kan använda sig av för att tillverka en själv?? Kolla på första bilden nedan, typ något sådant, men sitt egna kollage liksom, som symboliserar oss!!
De andra tycker jag bara är helt fantastiska!!















- Posted using BlogPress from my iPad

torsdag 12 januari 2012

Black magic home...

Mitt hem är precis tvärt emot de här. Svart med breda, vita o blanka foder, o jag bara älskar det, men detta är verkligen något som lockar mig, svarta foder, Mmm.... Så sjukt snyggt, är toksugen på det här, men mycket arbete krävs för att trolla om vårt hem till detta.

Lyssnar just nu på Zlatans bok, o jag har blivit rörd flera gånger o ändå är jag bara på kapitel 5. Typiskt om man är idrottare i själen, sådant kanske inte alla hade blivit berörda av, när han fick ta steget upp i Malmö FFs A-lag.

Håller på att pyssla o dona hemma, gillar att göra lite rokarder mellan rummen o de som hägrar mest i mina tankar just nu är att måla lite möbler vita och eventuellt hitta en fantastisk fototapet.... Fast projekt nummer ett är gästtoan o Bettys rum!!

















söndag 8 januari 2012

Sova med Brunt!!

Hey there people Iam Bobby Brown....

Hihi... Lite schyssta bildet på bruna sovrum. Har alltid gillat att titta på brunt men totalt valtrivs med att ha det hemma! Men visst är det vackert???

Idag ska jag på bio men fina vänner, ska bli myyyys!! The girl with the dragon tattoo, måste ju se i fall den är lika bra som den svenska Män som hatar kvinnor!

Funderar allvarligt på att flytta hit min blogg igen, vad tycker Ni?? Denna känns lite mera jag, mama är bra, men känner att mammalivet är väl inte huvudsak vad jag bloggar om!!











- Posted using BlogPress

fredag 6 januari 2012

Test med en favoritbild!!

Jag retar ihjäl mig på att bilderna intr blir större på någon av mina bloggar så nu testar jag en av mina favoritbilder!!!


- Posted using BlogPress from my iPad

En hemnet runda

I förrgår låg min dotter Emmy o jag i sängen o kolla på en massa fina hem, fantastisk inspiration vill jag säga, fatta vilka vackra hem vi har i detta avlånga land!! O jag bara älskar dessa tre bilderna nedanför!!

Idag blir det ridtur ute i det fina vädret, äntligen har Emmys häst kommit på benen igen, trodde aldrig den skulle bli bra, mrn skamm den som ger sig. Hästen fick något som heter fång redan 1.5 vecka efter vi hade köpt den, brrrr..... Efter ett ex antal veterinärbesök o recept så peppar peppar.... Är så underbart o se Emmy gå in helhjärtat när vi är ute o rider o modig är hon oxå!!

Idag är det jaktdag för mannen min, får se i eftermiddag om det blir några uppspikade lik på väggen!!










- Posted using BlogPress from my iPad