Sidor

måndag 30 april 2012

Utedag med röda kinder

Idag har varit den första riktiga vårdagen för i år. Detta har inneburit röda solbrända kinder o en trött kropp så här på kvällskvisten. Har planterat, fyllt i jord i mina pallkragar, klippt gräset o donat.
Imorgon blir de fortsättning på trädgårdsprojektet. Så lite gräs o fortsätta hjula jord där det fattas.
Imorgon ska det vara kosläpp här i Tvååker. Vårat fotbollslag har fått äran att vara P-vakter. Känns kanske inte jätteviktigt för min del att titta på korna... Men vad gör man inte för laget.?!
Lite bilder från dagen!




















- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:JÄRNMÖLLE,Tvååker,Sverige

söndag 29 april 2012

Trädgårdstime!!

Nu äntligen är det dags att börja greja på riktigt i trädgården! I år har jag bestämt mig för lite armeringsmattor som skall få ta plats i trädgården. De ska få ta plats som vindskydd, kanske inte de bästa vindskyddet i år men när de växt upp tillräckligt med växter så kommer de bli funktion av det! Ska blanda grönbladigt o blommande växter. Kommer bli så fint!!
Idag vankas det fotbollsmatch för min del, hoppas regnet har slutat. Till eftermiddag!!
















- Posted using BlogPress from my iPad

onsdag 25 april 2012

Nu är våren (snart) kommen!!

Nu står våren o knackar på dörren men den vill sig inte riktigt ännu!
Livet på landet där handlar allt om väder, det är inget kallprat här, här är de fullaste allvar! De här små skurarna som kommer är går är väl inte alltför populära om man inte fått ner sina frön i backen.
Idag vankas de fisk i ugn i det Järnmölska hemmet, ett gott barndomsminne! Fisken är fiskad av Claes vän o vår granne, så fantastiskt att ha en fiskare i sin vänskapskrets!
En tradition vi har är att äta kräm med bondkakor i efter varjemiddag, kanske inte de bästa för den som tänker på vikten men ljuvligt gott är det. Idag har jag bakat massvis med kakor, hoppas de ska räcka ett par dagar!!
En fin bukett plockad av mina fina kärleikstöiser!!
























- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:JÄRNMÖLLE,Tvååker,Sverige

söndag 8 april 2012

Magasinkrank!!

Wow, efter en magsjuk påsk är vi äntligen på benen igen! Så skönt att vara vid liv igen o inte känna att man är sjösjuk var man än går.
På skärtorsdagen var jag o storhandlade o då menade jag verkligen STOR!!
Inhandlade sådan tur var 7 nya magasin o här har vi lite godbitar ur ett av dom!!
Otroligt coolt med de olika benen på bordet!! Faller alltid för vita miljöer i tidningar o stormtrivs hemma hos andra som kör helvitt, speciellt med många olika materialval o strukturer, men det sorgliga är att jag inte alls trivs med det hemma, men skönt att man kan njuta av det på håll!!
Bild 2, hade kunnat döda för en Amerikansk veranda med liggande panel på huset! Så otroligt vackert! Give it to me Baby!!












- Posted using BlogPress from my iPhone

torsdag 5 april 2012

Inreda Barnrum

Ett litet utkast av planer till Bettys rum. Hon e en kul liten typ de där, som förtjänar ett kul rum. Föll pladask för bilden med djuren, den får agera fondvägg. Eftersom hon älskar djur känns det klockrent, nu ska jag bara ta mig tid att börja med detta projekt oxå. Kanske får vänta till hösten.
Svartvitrandigt skulle jag med kunna tänka mig upptill, känns ju lite konstigt att ha ett såå färgglatt rum, hihi...












- Posted using BlogPress from my iPad

onsdag 4 april 2012

Föreviga o sluta glöm!

Förra veckan ringde jag o beställde en ny kamera, Nikon one! En minivariant av systemkamera, har inte beställt till objektivet men det skall jag göra när jag hämtar den är tanken!
Har varit ute o hoppat med Emmy o hästen, det gick bra tills det avslutades med en kraschlandning, rätt snygg med lite volter o så... ;-) ja, herregud, Emmy var mest stolt över att det var den 39de gången efter en stunds bölande.
Tycker det ser bra ut i alla fall.
Nu sitter jag på hennes innebandyträning som är sista för säsongen, undrar egentligen hur många timmar man skall få tillbringa iden här salen de kommande åren, säkert många bilder som kommer att knäppas oxå!








Någon som är nöjd med att titta på innebandy!!




- Posted using BlogPress from my iPhone

tisdag 3 april 2012

A friends house....


Ojoj, här bor min bästa vän sedan många år, är det någon som känner igen hennes hem?? Känner att vi håller på att komma ifrån varandra o det är med lite sorg jag skriver det!
Oavsett är min väns hem helt fantastiskt o jag hoppas vi snart kommer att ses igen..!




































- Posted using BlogPress from my iPad

Black magic kitchen!

Påsken närmar sig o jag insåg igår att jag faktiskt slängt alla påskprylar förra året, eftersom det behövdes nya! Har investerat i lite nya fjädrar. Schnyyyggt!!

Igår spelade jag fotbollsmatch, riktigt roligt men sjuukt kallt! Mina stackars barn var med o idag har mitt mammahjärta lite skuldkänslor för Bettys rinnande ögon, brr... Fan!!

Lite bilder från mitt kök som är Såå påskpimpat... Nää... Känns som påsken hinner passera innan man ens fått upp prylarna!






Är väldigt sugen på att göra om Bettys rum, får tänka o se vad jag kommer fram till! Tänker att det skall vara någon form av djurtema, antagligen blir det en vägg med den här sedan får ödet bestämma resten!!


Emmys lilla hästvärld!


Upp o hoppa, dax att åka till kiropraktorn!! Sedan ridtur med Emmy!

- Posted using BlogPress from my iPhone