Sidor

lördag 30 juni 2012

Kalvjakt

I torsdagskväll hämtade vi hem denna kalv och hennes envisa mor! Var ute på tur med 4-hjulingen när min C ringde o ville ha hjälp, kan väl säga att vita converse är inte dom bästa skorna att trippa runt med i utmarken, hihi.... Kvällen blev sen, klippte gräset i min One Piece fram till 23, då kom soppatorsken och tog mig...











- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Kardanvägen,Varberg,Sverige

fredag 29 juni 2012

Sitta i Copenhagen

Nu blir det lite mycket av lilla mig... Vi bodde på Scandic Copenhagen när vi var i Danmark, stort hotell med finfin inredning. Jag hittade ett gäng stolar att sitta på, kul med blandad kompott!!
De flesta bilderna togs vid 07.00 på söndagsmorgonen, Claes o jag har lite svårt med att ligga o njuta o sova lääänge, så det var upp o hoppa. Vi gick ut en sväng o kollade på kanalen som gick precis utanför, sedan fick Claes äran att vara fotograf, som vanligt tycker han att jag är lite knasig, men vad gör det??? ;-)

























- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:TVÅÅKER,Tvååker,Sverige

torsdag 28 juni 2012

På andra sidan vattnet!

För ett par helger sedan var vi i Köpenhamn med några fina vänner. Mysigt med mycket inspiration o shopping! Älskar att utforska städer o nu har jag vart i Köpenhamn några gånger så nu får det snart bli en ny stad!

Vi fann en otroligt läcker blomsteraffär eller vad man skall kalla det, kändes som man spolade tillbaka tiden några hundra år o stod i ett mörkt slott, oj, hoppas någon kan föreställa sig vad jag menar...
de två översta bilderna är från 2 olikaklädbutiker/ lifestylebutiker...
















- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Kardanvägen,Varberg,Sverige

onsdag 27 juni 2012

Grusiga ögon o fågelkvitter

Nyvaken med grus i ögonen, huset är tyst. Claes har gått upp o jobbat för flera timmar sedan. Fönstret står på vid gavel och man hör ljuv fågelsång o lite bilar som kör på landsvägen utanför. Ovanligt att inte höra mullrande traktorer och lastmaskiner som brukar överrösta det mesta. Bönder på vift?!
Är glad över mina första bär jag plockade igår, även första tomaten! O det härliga är att där är massa fler. Så härligt när man kan stryka lite saker från handellappen och bara kan gå några meter ut i trädgården och hämta, vardagslyx!!

Blev glad av ICAs senaste grilltidning, ännu ett bevis att vi går tillbaka till det äkta och traditionella, bilderna på djuren som är uppdelade och beskrivit på vad man ska ha var del till! Underbart att det finns små läromedel om livet som är på riktigt o att man faktiskt inte döljer vad som ligger i den där plastinslagna förpackningen! Bra jobbat Ica! By the way är de där grilltidningarna hur bra som helst för lite inspiration! TIPS!

Eftersom jag har fått pippi på att bläddra i gamla inredningsmagasin får Ni stå ut med några bilder från den resan oxå! Mest glad blev jag av den översta bilden! ;-)

















- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:JÄRNMÖLLE,Tvååker,Sverige

tisdag 26 juni 2012

Bloggens utseende???

Jag undrar i fall min blogg ser lika galen ut på Era datorer som på mitt jobb??? Att bilderna liksom lägger sig jämte varandra....?
Så kan Det ju INTE se ut, är tacksam för svar!!








- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Kardanvägen,Varberg,Sverige

måndag 25 juni 2012

Att samla....

Min budget på inredningsmagasin är övertrasserad ungefär hundra gånger om, idag fick jag svar på varför jag aldrig klipper i mina tidningar... Tiderna förändras o det gör tydligen jag med... Pssst heller.... Oftast när jag bläddrar igenom gamla blaskor brukar jag minnas bilderna jag föll för då, men som kanske inte tilltalar mig alls på samma vis som tidigare. Men det roligare är ju att man ser de andra bilderna man kanske ratat då, man ser det helt enkelt på ett helt annat vis.... Här är några godbitar från 2008 som jag bara älskar idag!!

























Location:JÄRNMÖLLE,Tvååker,Sverige

söndag 24 juni 2012

Mitt liv o mitt land!

Att bo på landet är som ren vacker poesi, man kommer nära naturen, livet och växtligheten. Verkligheten!! Påminner så om mitt Gotland! Så skönt att ha det så nära, men ibland känner jag att jag behöver en nypa Gotlandsluft! Brukar då googla lite bilder så det mättar mig en liten stund!
Här är mitt Gotland i Järnmölle i bilder








































- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:JÄRNMÖLLE,Tvååker,Sverige