Sidor

onsdag 27 juni 2012

Grusiga ögon o fågelkvitter

Nyvaken med grus i ögonen, huset är tyst. Claes har gått upp o jobbat för flera timmar sedan. Fönstret står på vid gavel och man hör ljuv fågelsång o lite bilar som kör på landsvägen utanför. Ovanligt att inte höra mullrande traktorer och lastmaskiner som brukar överrösta det mesta. Bönder på vift?!
Är glad över mina första bär jag plockade igår, även första tomaten! O det härliga är att där är massa fler. Så härligt när man kan stryka lite saker från handellappen och bara kan gå några meter ut i trädgården och hämta, vardagslyx!!

Blev glad av ICAs senaste grilltidning, ännu ett bevis att vi går tillbaka till det äkta och traditionella, bilderna på djuren som är uppdelade och beskrivit på vad man ska ha var del till! Underbart att det finns små läromedel om livet som är på riktigt o att man faktiskt inte döljer vad som ligger i den där plastinslagna förpackningen! Bra jobbat Ica! By the way är de där grilltidningarna hur bra som helst för lite inspiration! TIPS!

Eftersom jag har fått pippi på att bläddra i gamla inredningsmagasin får Ni stå ut med några bilder från den resan oxå! Mest glad blev jag av den översta bilden! ;-)

















- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:JÄRNMÖLLE,Tvååker,Sverige

Inga kommentarer: