Sidor

tisdag 11 januari 2011

Helvetes elektronik skit!!!!

Idag höll mitt tålamod på att tryta... Men... Jag ger mig aldrig när det gäller elektronikprylar, så om jag inte får sova på flera dygn! Det jag inte fattar är hur män ( förutfattade meningar) klara av massa småpill jobb, jag höll på att bli tokig men tillslut lös det i alla lamporna!! Jag är Nu glad!! Fast ett problem återstår...
Kolla översta bilden, vad ska jag hänga i jämte? Har heller ej bestämt mig om gardiner eller inte...
Jag kan ju det här... Nä... Inte det här... Tycker det är sjukt svårt att få till DET i mina fönster. Det får nog mogna en stund till... Snart så...
Har en tanke, får se om den blir verklighet, behöver lite hjälp med svetsning... Återkommer om detta... Dags att börja rita!










4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, vad tjusigt det blir! I hallen har du ju fått till fönsterpyntet jättebra!

I fönstret i köket (med en lampa) så hade jag satt en hägre, större grön växt alt en högre kruka och då med något mindre växt.Givetvis med en kruka i svart;)

Kan du inte försöka få till något ijämte genom att pyssla till något med tegel för att ta upp temat från teglet vid spisen?

Gardiner? våga vägra! Jag tycker att du har fått till en ombonad och bra känsla utan!

Du, det här med inredning är ju egentligen din grej. Är övertygad om att du får till det! Fixa till det med lite Marinafiness så blir det super!
Kram mallan

Marina sa...

Malin, kruxet är att det inte finns någon fönsterbräda, går endast att hänga något... Därför vet jag ej vad jag ska göra... Kram på Dig

Anonym sa...

jag har en svart ampelkruka som är ganska stor, använder den inte själv... du kan ta den om du vill, kan det funka? /M

Marina sa...

Kanske, jag ville egentligen ha något där som man inte förväntar sig, ska se i fall en kompis till oss kan svetsa i hop en hänganordning så jag kan ställa cult grejer i... Vad tror du om det?