Sidor

söndag 30 januari 2011

Högt upp på önskelistan...



Detta fantastiska syskrin ligger högt upp på priolistan just nu... Visst är de helt underbart!!
Finns att köpa på www.inreda.com

fredag 28 januari 2011

Gör inte som jag...


Sitter Nu här med 1057 nyframkallade fotografier, Mmm... ja, bilder sedan 2007...
Sist jag framkallade satt jag upp hela nätter, drack vin, kolla på Sex and the city o rökte ut genom fönstret... Haha... det var ett tag sedan o långt ifrån en illaluktande ammande surmjölksmamma....
Imorgon bär det av till Göteborg, min lillebror fyller år o ville spendera dagen där, shopping står på schemat... Fotoalbum ska kompleteras upp... Från ordning & reda... Se nedan så vackert...

tisdag 25 januari 2011

Från barntapet till 18 går fort...

Presenter till en 18-åring...
Är precis hemkommen från kalas, Sandra, en av alla mina fina kusiner fyller år idag!! Här ser Ni presenterna hon fick av mina flickor o mig!!
Tänk när man fyllde 18, då hade jag shot-kalas... Det är ju faktiskt hela 10 årsedan... brr...








Här nedan ser Ni min för tillfälligt favvo-barntapet!! Så otroligt fin, kommer från Mr perswall's nya kollektion Hide and seek!



Vad vill jag bli när jag blir stor???

måndag 24 januari 2011

Färdigdekorerade fönster








Till sist löste det sig i mitt köksfönster, såå bra blev det efter många om o men...
Visst blev det bra??

Ligger nu o nattar min älskade Emmy, hon är så fin o har så mycket tankar, jag vet så väl hur hon känner... Tösabiten min!

A dream come true....



Äntligen ska jag göra något som jag alltid drömt om!! Lära mig dreja, jag har anmält mig till en drejningskurs, den består av 10 gånger a´3 timmar... Gud va roligt!! Hoppas detta är något jag behärskar!!! Då kanske jag kommer sitta där i gränd på Gotland, gammal o skrynklig så småningom!


onsdag 19 januari 2011

Toscana keramik!

Underbara muggar från Toscana som snart kommer att ta en plats i mitt kök! Tror det blir dom vita men gillar oxå dom röda skarpt!!










måndag 17 januari 2011

ABC... Drunkna i bokstavstavlor!!










När man får barn som börjar skolan så är det bokstäver överallt, det ska skrivas, stavas o undras... Bokstavstavlor är ett sjukt bra hjälpmedel! Dessa affischer hittar man på signerat.se
Underbar sida där 198 svenska formgivare säljer o visar upp sina produkter! Rekomenderas varmt!





fredag 14 januari 2011

Knäckande inspiration...



Nästa gång jag kommer till Göteborg ska jag styra näsan mot Granit, bland annat ska knäckebrödsburken inhandlas... Fasen att det är lite koplicerat att komma någonstans nu... Annars hade jag åkt typ NU...
Bilden ovan gillar jag skarpt!!

torsdag 13 januari 2011

Underbar sovrumsinspiration!









Fantastiska sovrum att vila ögonen på! Har allvarliga funderingar på att ändra om i våratsovrum, igen... Dessa tilltalar mig väldans mycket!!
VIll ha fluffigt, mörkt o mysigt med en elegant touch!





onsdag 12 januari 2011

Av kärlek till mina barn!

Idag har det flyttat in en bok hos oss. Jag har lagt den på nattduksbordet, där den kommer att ha en fast plats de närmsta 10 åren! En tio års almenacka!
Jag har ju minne som en guldfisk o vill så gärna kunna återberätta för mina barn om deras liv, berätta om vardagliga o festliga dagar o kul grejer som sägs o bör kommas ihåg!

Av kärlek till Mina barn så ska jag vara denna boken trogen!!

tisdag 11 januari 2011

Helvetes elektronik skit!!!!

Idag höll mitt tålamod på att tryta... Men... Jag ger mig aldrig när det gäller elektronikprylar, så om jag inte får sova på flera dygn! Det jag inte fattar är hur män ( förutfattade meningar) klara av massa småpill jobb, jag höll på att bli tokig men tillslut lös det i alla lamporna!! Jag är Nu glad!! Fast ett problem återstår...
Kolla översta bilden, vad ska jag hänga i jämte? Har heller ej bestämt mig om gardiner eller inte...
Jag kan ju det här... Nä... Inte det här... Tycker det är sjukt svårt att få till DET i mina fönster. Det får nog mogna en stund till... Snart så...
Har en tanke, får se om den blir verklighet, behöver lite hjälp med svetsning... Återkommer om detta... Dags att börja rita!










söndag 9 januari 2011

Lite kvällserotik...




Man kan aldrig få nog av inspiration.. Vet inte hur mycket pengar jag lägger på alla dessa magasin, men...


2010 års skörd av tidningar är dax att rensa ut... Dax att välkomna år 2011!

Dreaming about...

Hotell har alltid fascinerat mig, helst ska dom vara unika o något alldeles eget! Detta hotell The maidstone ligger i East Hampton, svenskägt, där temat är "Scandinavian Cozy" kolla bilder nedan, rum inrett i Astrid Lindgren anda, visst är det underbart!! Ta mig dit, till The Maidstone!!